Σύγχρονος Χορός

 ΤΜΗΜΑΤΑ

  • Επίπεδο 1    Από 8 έως 10 ετών

Η πρώτη γνωριμία με το θαυμαστό κόσμο του σύγχρονου χορού. Σε αυτό το επίπεδο μαθαίνουν τις βασικές αρχές κίνησης , την φυσική ροή  και διαδοχή των κινήσεων, καλλιεργώντας ταυτόχρονα την ικανότητα παραγωγής δικών τους ιδεών μεταφρασμένες σε κίνηση. Το μάθημα αυτό βασίζεται αρκετά στη τεχνική Limon. Ένα μάθημα ιδιαίτερα απολαυστικό καθώς πέρα από την τεχνική χορού τα παιδιά εισάγονται και σε κάποια βασικά ακροβατικά. (2 φορές την εβδομάδα)

 

  • Επίπεδο 2    Από 10 έως 12 ετών

Σε αυτό το επίπεδο τα παιδία αρχίζουν και κινούνται στο πάτωμα, βασικό χαρακτηριστικό της τεχνικής release. Η απελευθέρωση της ενέργειας και η χρήση της βαρύτητας γίνονται πιο συνειδητά καθώς και η χρήση του χώρου και του χρόνου γίνονται πιο σύνθετες. Σε κάθε μάθημα αφιερώνεται ο απαραίτητος χρόνος για αυτοσχεδιασμό. (2 φορές την εβδομάδα)

 

  • Εφηβικό τμήμα  από 13 έως 16 ετών

Αφορά παιδιά που αγαπούν το χορό ερασιτεχνικά, και μπορούν να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους. Για όσα παιδιά υπάρχει η περίπτωση να ασχοληθούν επαγγελματικά υπάρχει το φυτώριο. Σε αυτό λοιπόν το τμήματα σεβόμενοι την ιδιαιτερότητα της ηλικίας αλλά και τον περιορισμένο χρόνο των παιδιών δημιουργούμε ένα μάθημα προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους, που θα τους γυμνάσει, χαλαρώσει, ενθουσιάσει, δυναμώσει και θα τους φροντίσει σωματικά και πνευματικά. ( δύο φορές την εβδομάδα)

 

  • Σύγχρονο  αρχαρίων και προχωρημένων  από 17 ετών

Δύο τμήματα πολύ αγαπημένα. Είτε δοκιμάζεται για πρώτη φορά, είτε χορεύατε από την μικρή ηλικία, το μάθημα αυτό θα σας προσφέρει μία ανάσα κοινωνική, ψυχική, σωματική. Βασισμένο στη τεχνική release αλλά και μέσα από την προσωπική πορεία του κάθε καθηγητή – χορευτή θα ταξιδέψετε σε μουσικούς και σωματικούς τόπους μέχρι την ημέρα τη παράστασης οπού φυσικά θα συμμετέχετε!! (δύο φορές την εβδομάδα)