Πιστέψτε στον πολιτισμό και δώστε την ευκαιρία στο παιδί σας να γαλουχηθεί στο τρίπτυχο νους-σώμα-πνεύμα στη νόμιμη και αναγνωρισμένη από το Κράτος Σχολή Χορού  Χοροτάξιο, αλλά και επίσημο μέλος του Σωματείου Σ.Ι.Σ.Χ.Ε. .  Σε τεράστιες αίθουσες με φυσικό και προηγμένο τεχνητό εξαερισμό,  ειδικά πατώματα, με χώρους αναμονής και ξεχωριστές τουαλέτες για τα παιδιά, μπορείτε άφοβα να μας εμπιστευτείτε.

Γιατί πέρα από τις εγκαταστάσεις, η Σχολή Χορού  Χοροτάξιο επενδύει στο μέλλον και αγκαλιάζει κάθε παιδί ξεχωριστά ανοίγοντας  τον δρόμο που οδηγεί στην καλλιέργεια τη φαντασίας, της δημιουργικότητας αλλά και την ανάπτυξη της ιδιαίτερης προσωπικότητας του κάθε μαθητή. Εμβαθύνει στις αρχές της μάθησης  διατηρώντας τον ενθουσιασμό και την μαγεία του χορού! Ο χορός είναι μία παγκόσμια γλώσσα που ενώνει, συν-κινεί και δικαίως πρωτεύει ως  η ύψιστη τέχνη που απελευθερώνει την δύναμη του ατόμου και της ομάδας.

Αποδεσμευμένοι από περιττούς εντυπωσιασμούς, στοργικά μεταλαμπαδεύουμε σε παιδιά και ενήλικες, την ικανότητα να «βλέπουν» τον κόσμο ως ένα πεδίο άπειρων επιλογών και δυνατοτήτων.

Σας περιμένουμε υπεύθυνα σε ένα κτίριο που από τα θεμέλια του υψώθηκε για να υπηρετήσει αυτή την τέχνη.

Εμπιστευτείτε μας.