Προγράμματα

Yoga

Yoga

Ενδυναμώνει το σώμα και το απελευθερώνει από τις εντάσεις και τα μυϊκά σφιξίματα και λειτουργεί θεραπευτικά σε περιπτώσεις που υπάρχουν προβλήματα π.χ. στη μέση ή τον αυχένα. Επιπλέον, δρα ευεργετικά όχι μόνο στα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και στην κατάθλιψη και το χρόνιο στρες. Η γιόγκα δυναμώνει το σώμα, ηρεμεί το νου και είναι κατάλληλη για όλους, ακόμη και για εκείνους που δεν έχουν γυμναστεί ποτέ.

Pilates

Pilates

Η μέθοδος Pilates είναι ένα ολιστικό σύστημα εκγύμνασης το οποίο σχεδιάστηκε από τον Joseph Hubertus Pilates ( 1880-1967 ). Οι ασκήσεις που χρησιμοποιούνται έχουν γνώμονα τη διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ δύναμης και ελαστικότητας όλων των μυών και ιδιαίτερα των μυών της σπονδυλικής στήλης με απώτερο σκοπό την ορθοσωμία. Είναι ένα σύστημα το οποίο είναι ασφαλές ακόμα και για τις πιο μεγάλες ηλικίες. Από 12 ετών και πάνω

Αερόβια Γυμναστική

Αερόβια Γυμναστική

Η αερόβια άσκηση απαραίτητη για όλους μας, καθώς ενισχύει το καρδιαγγειακό και καρδιοαναπνευστικό μας σύστημα. Μειώνει το λίπος και αυξάνει την αντοχή. Απελευθερώνει ενδογενείς ουσίες, όπως η ντοπαμίνη και η σεροτονίνη με αποτέλεσμα την μείωση του άγχους και την βελτίωση της διάθεσης και της αυτοπεποίθησης.

HIIT Workout

HIIT Workout

HIIT workout,Υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση. Μια ενισχυμένη μορφή διαλειμματικής και καρδιαγγειακής προπόνησης. Το Hitt αυξάνει την μυϊκή μάζα και μειώνει το λίπος καθώς το σώμα συνεχίζει να καίει ενέργεια για πολλές ώρες μετά από τις σύντομες, αλλά πολύ εντατικές προπονήσεις.

Yoga Mindfulness

Yoga Mindfulness

Η έντονη καθημερινότητα και ο τρόπος ζωής μας, έχει προκαλέσει σε πολλούς από εμάς έντονο άγχος και πολλά ψυχοσωματικά προβλήματα. Γι' αυτό και η ανάγκη εξάσκησης τεχνικών χαλάρωσης είναι όλο και πιο έντονη. H εξάσκηση στην ενσυνειδητότητα (mindfulness) έχει συνδεθεί με αυξημένα επίπεδα σεροτονίνης και ντοπαμίνης στον εγκέφαλο, βοηθώντας στην καταπολέμηση της κατάθληψης και του άγχους. Mειώνει τα επίπεδα στρες, τον σωματικό πόνο, την αρτηριακή πίεση και βελτιώνει την ποιότητα ύπνου. Yoga mindfulness λοιπόν για ενήλικες και παιδιά για μια πιο χαλαρή και ήρεμη ζωή.

Afrotaxio

Afrotaxio

Αερόβια ενδυνάμωση με αφρικάνικη μουσική για έναν πιο διασκεδαστικό και απελευθερωτικό για το σώμα, τρόπο εκγύμνασης. Η αερόβια άσκηση απαραίτητη για όλους μας, καθώς ενισχύει το καρδιαγγειακό και καρδιοαναπνευστικό μας σύστημα. Μειώνει το λίπος και αυξάνει την αντοχή. Απελευθερώνει ενδογενείς ουσίες, όπως η ντοπαμίνη και η σεροτονίνη με αποτέλεσμα την μείωση του άγχους και την βελτίωση της διάθεσης και της αυτοπεποίθησης.

Hatha Yoga

Hatha Yoga

Αναφέρεται συχνά ως «Η Μητέρα της Yoga». Η λέξη “Hatha” στα σανσκριτικά σημαίνει ήλιος και φεγγάρι. Συνδυάζοντας το Ha και το Tha εξισορροπείται το δεξί με το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου. Συμβάλλει στη βελτίωση και διατήρηση της ψυχικής, συναισθηματικής και πνευματικής υγείας του ατόμου. Επίσης μειώνει το στρες, συμβάλει στην διατήρηση υγιούς βάρους, αντιμετωπίζει τους σωματικούς πόνους, αυξάνει την ενέργεια και επιτυγχάνει την ενσυνειδητότητα

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga

Είναι μια μορφή γιόγκα που χρησιμοποιεί την αναπνοή για να συγχρονίσει την κίνηση με τη φυσική ροή του σώματος. Μπορεί να ασκηθεί τόσο από αρχάριους όσο και από προχωρημένους ασκούμενους. Εστιάζει στη σύνδεση των στάσεων (asanas) μεταξύ τους, μέσα από τη χαλάρωση και τον διαλογισμό, και μας κάνει να κατανοήσουμε πώς αυτά επηρεάζουν το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Οδηγεί στην φώτιση, την ισορροπία και την πνευματική διαύγεια!

Yoga nights

Yoga nights

Yoga σημαίνει ένωση. Ένωση του σώματος, του νου και του πνεύματος. Η έντονη καθημερινότητα και ο τρόπος ζωής μας, μας δημιουργεί αίσθηση χάους και αποπροσανατολισμού. Γι' αυτό και η ανάγκη για εσωτερική ηρεμία είναι όλο και πιο έντονη. H εξάσκηση στην ενσυνειδητότητα έχει συνδεθεί με αυξημένα επίπεδα σεροτονίνης και ντοπαμίνης στον εγκέφαλο, βοηθώντας στην καταπολέμηση της κατάθλιψης και του άγχους. Μειώνει τα επίπεδα στρες, τον σωματικό πόνο, την αρτηριακή πίεση και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου. Yoga nights λοιπόν για να κλείσει όμορφα η μέρα μας!

Pilates ft Trx

Pilates ft Trx

Η γνωστή σε όλους πια μέθοδος Pilates επινοήθηκε το 1920 από τον Joseph Pilates, ως ένα πρόγραμμα αποθεραπείας για τα μυοσκελετικά προβλήματα και εξελίχθηκε σαν μια μέθοδο ευεργετικής άσκησης που προσφέρει έντονη αίσθηση ευεξίας. Σε συνδυασμό με τους ιμάντες Trx στοχεύουμε στην ακόμα μεγαλύτερη ενδυνάμωση του πυρήνα και στην βελτίωση της ισορροπίας της ευλυγισίας, της σταθερότητας των αρθρώσεων και του συντονισμού των μυών καθώς δουλεύουν πολλές μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα.

Friday Parties

Friday Parties

Για ένα όμορφο κλείσιμο της εβδομάδας τα Friday Parties είναι εδώ. Με έναν καθοδηγούμενο αυτοσχεδιασμό επιτυγχάνεται η ενδυνάμωση όλου του σώματος με διασκεδαστικό τρόπο. Δυναμώστε, χορέψτε, απελευθερωθείτε και απολαύστε, αφήνοντας το σώμα σας να γιορτάσει το πάρτυ της ζωής!