Προγράμματα

Yoga

Yoga

Ενδυναμώνει το σώμα και το απελευθερώνει από τις εντάσεις και τα μυϊκά σφιξίματα και λειτουργεί θεραπευτικά σε περιπτώσεις που υπάρχουν προβλήματα π.χ. στη μέση ή τον αυχένα. Επιπλέον, δρα ευεργετικά όχι μόνο στα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και στην κατάθλιψη και το χρόνιο στρες. Η γιόγκα δυναμώνει το σώμα, ηρεμεί το νου και είναι κατάλληλη για όλους, ακόμη και για εκείνους που δεν έχουν γυμναστεί ποτέ.

Pilates

Pilates

Η μέθοδος Pilates είναι ένα ολιστικό σύστημα εκγύμνασης το οποίο σχεδιάστηκε από τον Joseph Hubertus Pilates ( 1880-1967 ). Οι ασκήσεις που χρησιμοποιούνται έχουν γνώμονα τη διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ δύναμης και ελαστικότητας όλων των μυών και ιδιαίτερα των μυών της σπονδυλικής στήλης με απώτερο σκοπό την ορθοσωμία. Είναι ένα σύστημα το οποίο είναι ασφαλές ακόμα και για τις πιο μεγάλες ηλικίες. Από 12 ετών και πάνω

Αερόβια Γυμναστική

Αερόβια Γυμναστική

Η αερόβια άσκηση απαραίτητη για όλους μας, καθώς ενισχύει το καρδιαγγειακό και καρδιοαναπνευστικό μας σύστημα. Μειώνει το λίπος και αυξάνει την αντοχή. Απελευθερώνει ενδογενείς ουσίες, όπως η ντοπαμίνη και η σεροτονίνη με αποτέλεσμα την μείωση του άγχους και την βελτίωση της διάθεσης και της αυτοπεποίθησης.

Ρυθμική Γυμναστική

Ρυθμική Γυμναστική

Η Ρυθμική γυμναστική συνδυάζει ευλυγισία, μουσική και χορογραφία. Δυναμώνει όλο το σώμα, βοηθάει στην συναρμογή, τον συντονισμό και την ευελιξία. Συνδυάζει αθλητική παιδεία, χορό και εκτόνωση.

HIIT Workout

HIIT Workout

HIIT workout,Υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση. Μια ενισχυμένη μορφή διαλειμματικής και καρδιαγγειακής προπόνησης. Το Hitt αυξάνει την μυϊκή μάζα και μειώνει το λίπος καθώς το σώμα συνεχίζει να καίει ενέργεια για πολλές ώρες μετά από τις σύντομες, αλλά πολύ εντατικές προπονήσεις.

TRX

TRX

Το σύστημα TRX γνωστό και ως Total Resistance eXercise, είναι μια ειδική μέθοδος προπόνησης με ιμάντες. Στην μέθοδο αυτή χρησιμοποιούνται ειδικοί ιμάντες με λαβές στους οποίους προσαρμοζονται ασκήσεις για όλο το σώμα με στόχο την ανάπτυξη της δύναμης και της ισορροπίας. Φιλικό για το σώμα και κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Yoga Mindfulness

Yoga Mindfulness

Η έντονη καθημερινότητα και ο τρόπος ζωής μας, έχει προκαλέσει σε πολλούς από εμάς έντονο άγχος και πολλά ψυχοσωματικά προβλήματα. Γι' αυτό και η ανάγκη εξάσκησης τεχνικών χαλάρωσης είναι όλο και πιο έντονη. H εξάσκηση στην ενσυνειδητότητα (mindfulness) έχει συνδεθεί με αυξημένα επίπεδα σεροτονίνης και ντοπαμίνης στον εγκέφαλο, βοηθώντας στην καταπολέμηση της κατάθληψης και του άγχους. Mειώνει τα επίπεδα στρες, τον σωματικό πόνο, την αρτηριακή πίεση και βελτιώνει την ποιότητα ύπνου. Yoga mindfulness λοιπόν για ενήλικες και παιδιά για μια πιο χαλαρή και ήρεμη ζωή.
Scroll to Top