Κλασικός Χορός

 

ΤΜΗΜΑΤΑ

  • Primary 5-6 ετών

Συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν η φαντασία και η έκφραση όπως στη μουσικοκινητική αγωγή με τη διαφορά ότι προετοιμάζονται για την εισαγωγή τους στο βασικό  μάθημα μπαλέτου. Μπορούν πλέον να συνδυάζουν βήματα πάνω στη μουσική, να απομνημονεύουν πιο σύνθετες χορογραφίες καθώς σιγά σιγά αποκτούν καλύτερη επίγνωση των βασικών θέσεων του κλασικού χορού. ( 2 φορές την εβδομάδα)

 

  • Grades 1-5  για ηλικίες 7 έως 11 ετών

Στις τάξεις αυτές τα παιδιά ακολουθούν την δομή ενός μαθήματος μπαλέτου και προοδευτικά ενσωματώνουν την τεχνική και αποκτούν την καλλιτεχνική έκφραση του κλασικού χορού. Σε κάθε μάθημα αφιερώνεται χρόνος για ελεύθερη έκφραση και δημιουργική κίνηση. (2 φορές την εβδομάδα)

 

  • Intermediate και προχωρημένο μπαλέτο από 12 ετών

Φυσικά προϋποθέτει την προηγούμενη ενασχόληση με τον κλασικό χορό ή την ρυθμική γυμναστική όπου τα σώματα των παιδιών είναι έτοιμα για αυτό το επίπεδο. Τα μαθήματα είναι απαιτητικά και απαιτούν χρόνο και προσπάθεια. Από εδώ και πέρα, εφόσον το σώμα είναι καλά προετοιμασμένο, γίνεται η εισαγωγή στις pointes. (2 φόρες την εβδομάδα από 1,5 ώρα)

 

  • Ενηλίκων αρχαρίων και προχωρημένων

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για να ξεκινήσει κάποιος κλασικό χορό. Είναι μια τέχνη που συνδυάζει την εκγύμναση, την ισορροπία, τον συντονισμό, την σύνθετη σκέψη, την μουσικότητα και την έκφραση. 

Στα τμήματα των προχωρημένων συνεχίζει η αγάπη μας για τον χορό και πέρα από το μάθημα δουλεύουμε ρεπερτόριο και χορογραφίες. (2 φορές την εβδομάδα)

Scroll to Top